2011. február 20., vasárnap

Mesés színbe öltözve

Elkészült az előszoba festése a hétvégén - az előző, már megfáradt, furcsán szürkés, sosem szerettem kékből, "mesevirág" színbe öltözött. Olyan mintha besütne a nap, pedig az előszobánkba tulajdonképpen sosenem. Most élettel teli, kedves színe lett, és kiemelte a homok és mély tengerkék szekrény színeit. Szeretem.
(Nem mintha a képen a megfelelő szín látszana, de azért beillesztem, mégis valami... tegnap este fotóztam, amikor kész lett, a lámpafényben persze teljesen más színe van, de sebaj.)
Még elmolyolok majd a részleteken, biztos hónapok míg igazán "készen" lesz.
Megkezdtem az utolsó adag könyvek pakolását is (atyavilág, mennyi könyvem van?!), hiszen a jövő hétvégén már a nagyszoba következik (utolsó felújításra váró helység), így ki kell ürítenem az új gazdára váró sarokpolc elemeit...
Oda is kiválasztottuk már a festéket, a fehér mellett két falon a hunyor (polifarbe) szín zöldell majd. Mivel ott lakberendezés is lesz, szerintem hetekbe telik majd a bekuckózása, de nagyon várjuk mind a ketten, hogy végre, ha vendégek jönnek hozzánk, kényelmesen le tudjunk ülni beszélgetni... és legyen egy kényelmes fotel a sarokban kuckózni, olvasni, no meg az ágyban fetrengve lehessen tévézni, xboxozni.
Mondjuk ha mindez bekerül, azt hiszem a flippernek nem jut majd hely. Na még ezen el kell töprengeni, mert emberem azt is szeretne...

3 megjegyzés:

Bukfenc írta...

hunyor jóóóó!

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

A teljes színskála itt tekinthető meg.