2014. december 1., hétfő

Víz a konyhában!

Hű mekkora "progressz" van - ahogy a párom mondaná! Reggel óta már víz is van a konyhámban, azaz tudok mosogatóban mosogatni és bekötötték a mosogatógépet is. Na ez utóbbi teljesen új terep számomra, nem használtam még ilyet.
Cukin prüttyög az már biztos! Persze készültem a nagy napra, vettem spéci sót és mosogatógép tablettát is, így rögtön ki is próbáltam Böbit - azt hiszem ez még ideiglenes név.


Így történhetett meg ma az a csuda, hogy miközben én a számítógépen adminisztráltam a számlákat és egyebeket, közben mosogattam és a mostam is. Micsoda csodák vannak!
Böbi szépen elmosogatott: tiszta, forró, illatos edényeket és poharakat készített nekem az eco programmal, a vártnál jóval csendesebben. Köszönöm!
Még nincs köztünk szerelem, de azért nem rossz dolog ez azt hiszem... ;)
Haladok a konyhai renddel is, de nagyon kell a tároló bepolcozása, mert a férfiember ugyan mondta, hogy selejtezzek, de nehogymár... inkább legyen nekem csinos, sokpolcos tárolóm, és akkor majd elférek! Ugye?!

2 megjegyzés:

Era írta...

Selejtezniii?? Persze, hogy pasi mondta! És ha egyszer épp arra lenne szükség amit most kiselejtezel? Erre nem gondol EMBERED?? :-)

Lily írta...

szerencsére már van tárolóm és most elférek. :) sőt még egy akciós cake-pop sütőt is vettem! :D